ΜΕΝΟΥ
Καλάθι Αγορών

Μείγμα για Μάφιν με Βανίλια, Mix for Vanilla Muffin NoCarb 150gr

αλεύρια χωρις υδατανθρακες για  διατροφή keto - μείγματα χωρις υδατανθρακες για  διατροφή keto - μείγματα για  διατροφή keto - αλεύρια για  διατροφή keto - διατροφή keto - προϊόντα διατροφής keto -
Μείγμα για Μάφιν με Βανίλια, Mix for Vanilla Muffin NoCarb 150gr

Ιδανικό μείγμα για να μαγειρέψετε το πιο υγιεινό, διαιτητικό muffin βανίλιας χωρίς υδατάνθρακες.

  • Brand: No Carb
  • Κωδικός Προϊόντος: 5999885907243
4,25€
Χωρίς ΦΠΑ: 3,43€

Διαθέσιμες Επιλογές

διατροφή keto

προϊόντα διατροφής keto

Ιδανικό μείγμα για να μαγειρέψετε το πιο υγιεινό, διαιτητικό muffin βανίλιας χωρίς υδατάνθρακες.

Μέθοδος:  Για 12 μάφινς η για 20x33 cm βάση για κέικ.

  • Μια σακούλα μείγματος για μάφιν (150 γραμμάρια)
  • 370 ml νερού η γάλα/φυτικό γάλα
  • 20 ml λαδιού (ιδανικά λαδιού καρύδας)
  • 130-150 γραμμάρια γλυκαντινό (ερυθριτόλη, stevia)
Προσθέστε το γλυκαντικό, το λάδι και το γάλα στο μείγμα μάφιν και ανακατέψτε καλά. Περιχύστε τη ροπαλοφόρο στο κασσίτερο του μάφιν η στο ταψί.Ψήστε για περίπου 25-35 λεπτά στους 180 βαθμούς ( στο φούρνο που έχουμε προθερμάνει) η μέχρι να περάσει το τεστ της οδοντογλυφίδας. Ο χρόνος ψησίματος ποικίλλει ανάλογα με το φούρνο που χρησιμοποιείται (ηλεκτρικό/παραδοσιακό).Το αποτέλεσμα θα είναι ένα ελαφρύ, αφρώδες και αεράτο μάφιν.


Ιδανικό για: Διαβητικούς, απώλεια βάρους, αθλητές, αλλεργικούς σε γλουτένη, σόγια και λακτόζη, κετογονική δίαιτα.

Συστατικά: Ίνες χωρίς γλουτένη (κυταρρίνη), σκόνη αυγού, Φλοιό ψύλλιο, αλεύρι konjac, κόμμι ξανθάνης, διττανθρακικό νάτριο, ξερή μαγιά, γλυκονική δέλτα λακτόνη, Bourbon βανίλια σε σκόνη, βανιλλίνη, Β καροτίνη.


Βρείτε περισσότερες πληροφορίες στο www.nocarb.gr

Ίνες χωρίς γλουτένη (κυταρρίνη), σκόνη αυγού, Φλοιό ψύλλιο, αλεύρι konjac, κόμμι ξανθάνης, διττανθρακικό νάτριο, ξερή μαγιά, γλυκονική δέλτα λακτόνη, Bourbon βανίλια σε σκόνη, βανιλλίνη, Β καροτίνη.

Διατροφική αξία ανα 100g προϊόντος
Ενέργεια1193 KJ/ 285 Kcal
Πρωτεΐνη12 g
Λιπαρά10 g
εκ των οποίων κορεσμένα4 g
Υδατάνθρακες 0 g
εκ των οποίων σάκχαρα 0 g
Φυτικές Ίνες61 g
Αλάτι 0 g

Μέθοδος:  Για 12 μάφινς η για 20x33 cm βάση για κέικ.

  • Μια σακούλα μείγματος για μάφιν (150 γραμμάρια)
  • 370 ml νερού η γάλα/φυτικό γάλα
  • 20 ml λαδιού (ιδανικά λαδιού καρύδας)
  • 130-150 γραμμάρια γλυκαντινό (ερυθριτόλη, stevia)

Προσθέστε το γλυκαντικό, το λάδι και το γάλα στο μείγμα μάφιν και ανακατέψτε καλά. Περιχύστε τη ροπαλοφόρο στο κασσίτερο του μάφιν η στο ταψί. Ψήστε για περίπου 25-35 λεπτά στους 180 βαθμούς ( στο φούρνο που έχουμε προθερμάνει) η μέχρι να περάσει το τεστ της οδοντογλυφίδας. Ο χρόνος ψησίματος ποικίλλει ανάλογα με το φούρνο που χρησιμοποιείται (ηλεκτρικό/παραδοσιακό). Το αποτέλεσμα θα είναι ένα ελαφρύ, αφρώδες και αεράτο μάφιν.