ΜΕΝΟΥ
Καλάθι Αγορών

Μείγμα για Μάφιν Κακάο, Mix for Cocoa Muffin Keto-Friendly NoCarb 150γρ.

Μείγμα για Μάφιν Κακάο, Mix for Cocoa Muffin Keto-Friendly NoCarb 150γρ.
Μείγμα για Μάφιν Κακάο, Mix for Cocoa Muffin Keto-Friendly NoCarb 150γρ.

Ιδανικό μείγμα για να μαγειρέψετε το πιο υγιεινό, διαιτητικό muffin κακάο χωρίς υδατάνθρακες.

  • Brand: No Carb
  • Κωδικός Προϊόντος: 5999885907244
4,25€
Χωρίς ΦΠΑ: 3,43€

Διαθέσιμες Επιλογές

Ιδανικό μείγμα για να μαγειρέψετε το πιο υγιεινό, διαιτητικό muffin κακάο χωρίς υδατάνθρακες.

Μέθοδος:  Για 12 μάφινς η για 20x33 cm βάση για κέικ.

  • Μια σακούλα μείγματος για μάφιν (150 γραμμάρια)
  • 320 ml νερού η γάλα/φυτικό γάλα
  • 30 ml λαδιού (ιδανικά λαδιού καρύδας)
  • 120-130 γραμμάρια γλυκαντινό (ερυθριτόλη, stevia)
Προσθέστε το γλυκαντικό, το λάδι και το γάλα στο μείγμα μάφιν και ανακατέψτε καλά. Ρίξτε το μείγμα  στο ταψί. Ψήστε για περίπου 25-35 λεπτά στους 180 βαθμούς ( στο φούρνο που έχουμε προθερμάνει) η μέχρι να περάσει το τεστ της οδοντογλυφίδας. Ο χρόνος ψησίματος ποικίλλει ανάλογα με το φούρνο που χρησιμοποιείται (ηλεκτρικό/παραδοσιακό). Το αποτέλεσμα θα είναι ένα ελαφρύ, αφρώδες και αεράτο μάφιν.

Ιδανικό για: Διαβητικούς, απώλεια βάρους, αθλητές, αλλεργικούς σε γλουτένη, σόγια και λακτόζη, κετογονική δίαιτα, .

Συστατικά: Ίνες χωρίς γλουτένη (κυταρρίνη), σκόνη ολόκληρων αυγών , κακάο (20% λιπαρά), ψύλλιο, όξινο ανθρακικό νάτριο, GDL (γλυκονολακτόνη), αλεύρι konjac, κόμμι ξανθάνης.


Βρείτε περισσότερες πληροφορίες στο www.nocarb.gr

Ίνες χωρίς γλουτένη (κυταρρίνη), σκόνη ολόκληρων αυγών , κακάο (20% λιπαρά), ψύλλιο, όξινο ανθρακικό νάτριο, GDL (γλυκονολακτόνη), αλεύρι konjac, κόμμι ξανθάνης.

Διατροφική αξία ανα 100g προϊόντος
Ενέργεια 300,81Kcal
Πρωτεΐνη 13,65 g
Λιπαρά 11,63 g
Υδατάνθρακες 1 g
Φυτικές Ίνες 54 g
Αλάτι 0 g

Μέθοδος:  Για 12 μάφινς η για 20x33 cm βάση για κέικ.

  • Μια σακούλα μείγματος για μάφιν (150 γραμμάρια)
  • 320 ml νερού η γάλα/φυτικό γάλα
  • 30 ml λαδιού (ιδανικά λαδιού καρύδας)
  • 120-130 γραμμάρια γλυκαντινό (ερυθριτόλη, stevia)

Προσθέστε το γλυκαντικό, το λάδι και το γάλα στο μείγμα μάφιν και ανακατέψτε καλά. Ρίξτε το μείγμα  στο ταψί. Ψήστε για περίπου 25-35 λεπτά στους 180 βαθμούς ( στο φούρνο που έχουμε προθερμάνει) η μέχρι να περάσει το τεστ της οδοντογλυφίδας. Ο χρόνος ψησίματος ποικίλλει ανάλογα με το φούρνο που χρησιμοποιείται (ηλεκτρικό/παραδοσιακό). Το αποτέλεσμα θα είναι ένα ελαφρύ, αφρώδες και αεράτο μάφιν.