Xanthan Gum 100% organic Ξανθανικό κόμμι NoCarb 100gr

Χρησιμοποιείται στη μαγειρική ως  σταθεροποιητικός και πηκτικός παράγοντας σε dressings και σάλτσες παγωτα και, κυρίως, για σπιτικό ψωμί σε συνταγές χωρίς γλουτένη, αφού βελτιώνει τη δομή της ψίχας και δεν θρυμματίζεται. Στα παγωτά χρησιμοποιείται ώστε να μη δημιουργούνται στη μάζα τους κρύσταλλοι πάγου, αλλά και για να δίνει πιο παχιά υφή σε αυτά με 0 % λιπαρά. Ακόμη χρησιμοποιείται σε fat-free γαλακτοκομικά προϊόντα, αλλά και σαν υποκατάστατο της γλουτένης σε προϊόντα gluten-free (ψωμί, ζυμαρικά και άλλα προϊόντα με βάση το αλεύρι), για αυτούς που είναι αλλεργικοί στη γλουτένη του σίτου. Έχει λιπαρή αίσθηση στο στόμα και γιαυτό μπορεί να αντικαταστήσει τα περιττά λίπη σε σάλτσες, smoothies και dip.

Μέθοδος χρήσης:

  • Τούρτα/Κεικ:  1/4 κουταλάκι του γλυκού ανά 1 φλιτζάνι αλεύρι
  • 1/2Ψωμί: 1 κουταλάκι του γλυκού για 1 φλιτζάνι αλεύρι
  • Βάση πίτσας: 2 κουταλάκια του γλυκού ανά 1 φλιτζάνι αλεύρι
  • Σάλτσες: 1/8 κουταλάκι του γλυκού ανά  κούπα υγρου.  


Βρείτε περισσότερες πληροφορίες στο www.nocarb.gr


Το προϊόν δεν παράγεται από γενετικά τροποποιημένους οργανισμούς και δεν περιέχει κάποια πρώτη ύλη προερχόμενη από γενετικά τροποποιημένους οργανισμούς.


Nutritional fact per 100 g Energy: 176,4 Kcal Protein: 0 g Fat: 0 g Carbohydrates: 0 g Fiber: 88,2 g  

  • Brand: No Carb
  • Κωδικός Προϊόντος: nocarb0102

4,65€

Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες

Χρησιμοποιείται στη μαγειρική ως  σταθεροποιητικός και πηκτικός παράγοντας σε dressings και σάλτσες παγωτα και, κυρίως, για σπιτικό ψωμί σε συνταγές χωρίς γλουτένη, αφού βελτιώνει τη δομή της ψίχας και δεν θρυμματίζεται. Στα παγωτά χρησιμοποιείται ώστε να μη δημιουργούνται στη μάζα τους κρύσταλλοι πάγου, αλλά και για να δίνει πιο παχιά υφή σε αυτά με 0 % λιπαρά. Ακόμη χρησιμοποιείται σε fat-free γαλακτοκομικά προϊόντα, αλλά και σαν υποκατάστατο της γλουτένης σε προϊόντα gluten-free (ψωμί, ζυμαρικά και άλλα προϊόντα με βάση το αλεύρι), για αυτούς που είναι αλλεργικοί στη γλουτένη του σίτου. Έχει λιπαρή αίσθηση στο στόμα και γιαυτό μπορεί να αντικαταστήσει τα περιττά λίπη σε σάλτσες, smoothies και dip.

Μέθοδος χρήσης:

  • Τούρτα/Κεικ:  1/4 κουταλάκι του γλυκού ανά 1 φλιτζάνι αλεύρι
  • 1/2Ψωμί: 1 κουταλάκι του γλυκού για 1 φλιτζάνι αλεύρι
  • Βάση πίτσας: 2 κουταλάκια του γλυκού ανά 1 φλιτζάνι αλεύρι
  • Σάλτσες: 1/8 κουταλάκι του γλυκού ανά  κούπα υγρου.  


Βρείτε περισσότερες πληροφορίες στο www.nocarb.gr


Το προϊόν δεν παράγεται από γενετικά τροποποιημένους οργανισμούς και δεν περιέχει κάποια πρώτη ύλη προερχόμενη από γενετικά τροποποιημένους οργανισμούς.


Nutritional fact per 100 g Energy: 176,4 Kcal Protein: 0 g Fat: 0 g Carbohydrates: 0 g Fiber: 88,2 g  

Μέθοδος χρήσης:

  • Τούρτα/Κεικ:  1/4 κουταλάκι του γλυκού ανά 1 φλιτζάνι αλεύρι
  • 1/2Ψωμί: 1 κουταλάκι του γλυκού για 1 φλιτζάνι αλεύρι
  • Βάση πίτσας: 2 κουταλάκια του γλυκού ανά 1 φλιτζάνι αλεύρι
  • Σάλτσες: 1/8 κουταλάκι του γλυκού ανά  κούπα υγρου.  
Διατροφική αξία ανα 100g προϊόντος
Ενέργεια 176,4 Kcal
Πρωτεΐνη 0 g
Λιπαρά 0 g
Υδατάνθρακες 0 g
Φυτικές Ίνες 88,2 gr