ΜΕΝΟΥ
Καλάθι Αγορών

ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΘΛΟΥΝΤΑΙ

ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΘΛΟΥΝΤΑΙ

Ανακαλύψτε τον φυτικό τρόπο για να αυξήσετε την αντοχή σας, τις επιδόσεις σας ή ακόμα και την μυική σας μάζα! Υπερτροφές, πρωτεϊνες & βιολογικά & φυτικά σκευάσματα, τα οποία σας βοηθούν να πετύχετε πιο εύκολα τον στόχο σας.

Breadys Πρωτεϊνικό Ψωμί για Τοστ keto-freindly Low Carb FeelingOk 50g
Νέο
Brand: FeelingOk
Ανακαλύψτε το Breadys μας, το μαλακό και ελαφρύ ψωμί που συνδυάζει το αφράτο του λευκού ψωμιού με τη χαμηλή περιεκτικότητα σε υδατάνθρακες! Κάθε φέτα είναι εμπλουτισμένη με εκπληκτική πρωτεΐνη 25%, καθιστώντας την το τέλειο προϊόν για όσους ακολουθούν δίαιτα χαμηλών υδατανθράκων ή κετο. Μην χάσετ..
3,00€
Χωρίς ΦΠΑ:2,42€
Εκτός Αποθέματος!
Breadys cereals Πρωτεϊνικό Ψωμί για Τοστ με γεύση δημητριακών Low Carb FeelingOk 50g
Νέο
Brand: FeelingOk
Ανακαλύψτε το Breadys μας, το μαλακό και ελαφρύ ψωμί που συνδυάζει το αφράτο του λευκού ψωμιού με τη χαμηλή περιεκτικότητα σε υδατάνθρακες! Κάθε φέτα με γεύση δημητριακών είναι εμπλουτισμένη με εκπληκτική πρωτεΐνη 25%, καθιστώντας την το τέλειο προϊόν για όσους ακολουθούν δίαιτα χαμηλών υδατανθράκων..
3,00€
Χωρίς ΦΠΑ:2,42€
Εκτός Αποθέματος!
Γιορτινό Πανετόνε MAXI με Σταφίδες -Keto Friendly- Low Carb FeelingOk 500g Γιορτινό Πανετόνε MAXI με Σταφίδες -Keto Friendly- Low Carb FeelingOk 500g
Νέο
Brand: FeelingOk
Το κατεξοχήν χριστουγεννιάτικο επιδόρπιο, η έκδοση FeelingOk του panettone με σταφίδες: 500g PanNatale, για να μην εγκαταλείψετε τη γεύση των χριστουγεννιάτικων παραδόσεων ακόμα κι αν ακολουθείτε μια δίαιτα χαμηλή σε υδατάνθρακες. Χωρίς αλεύρι, με σταφίδες, χαμηλό σε υδατάνθρακες και πλούσιο σε π..
18,60€
Χωρίς ΦΠΑ:15,00€
Εκτός Αποθέματος!
Γιορτινό Πανετόνε MAXI Κακάο με Κομματάκια Σoκολάτας -Keto Friendly- Low Carb FeelingOk 500g Γιορτινό Πανετόνε MAXI Κακάο με Κομματάκια Σoκολάτας -Keto Friendly- Low Carb FeelingOk 500g
Νέο
Brand: FeelingOk
Το κατεξοχήν χριστουγεννιάτικο επιδόρπιο, η έκδοση FeelingOk του panettone κακάο με κομματάκια σοκολάτας: 500g PanNatale, για να μην εγκαταλείψετε τη γεύση των χριστουγεννιάτικων παραδόσεων ακόμα κι αν ακολουθείτε μια δίαιτα χαμηλή σε υδατάνθρακες. Χωρίς αλεύρι, με κακάο και κομματάκια σοκολάτας,..
18,60€
Χωρίς ΦΠΑ:15,00€
Εκτός Αποθέματος!
Γιορτινό Πανετόνε MAXI με Κομματάκια Σoκολάτας -Keto Friendly- Low Carb FeelingOk 500g Γιορτινό Πανετόνε MAXI με Κομματάκια Σoκολάτας -Keto Friendly- Low Carb FeelingOk 500g
Νέο
Brand: FeelingOk
Το κατεξοχήν χριστουγεννιάτικο επιδόρπιο, η έκδοση FeelingOk του panettone με κομματάκια σοκολάτας: 500g PanNatale, για να μην εγκαταλείψετε τη γεύση των χριστουγεννιάτικων παραδόσεων ακόμα κι αν ακολουθείτε μια δίαιτα χαμηλή σε υδατάνθρακες. Χωρίς αλεύρι, με κομματάκια σοκολάτας, χαμηλό σε υδατά..
18,60€
Χωρίς ΦΠΑ:15,00€
Εκτός Αποθέματος!
Μονουδρική Κρεατίνη NoCarb 250g
Νέο
Brand: No Carb
Mπορεί να αναμειχθεί με νερό, χυμό ή μεταπροπονητική πρωτεΐνη Η μονοϋδρική κρεατίνη είναι η μορφή κρεατίνης με την υψηλότερη ποιότητα και απόδοση. Δεν είναι μόνο εξαιρετικά αποτελεσματική, αλλά είναι και εξαιρετικά ασφαλής. Αυξάνει τη δύναμη και τη μυϊκή μάζα και βοηθά σημαντικά στη γράμμωση, αφού ..
10,90€
Χωρίς ΦΠΑ:8,79€
Εκτός Αποθέματος!
Brand: ProBrands
Τα πατατάκια PROBRANDS PROTEIN CHIPS 50gr με γεύση Sourcream & Onion, έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες, γεγονός που τα καθιστά ένα αλμυρό σνακ υψηλής ποιότητας. Επίσης, περιέχουν φυτικές ίνες και έχουν χαμηλές θερμίδες. Κατάλληλα για άτομα που τους αρέσει το συγκεκριμένο σνακ, αλλά δεν..
2,50€
Χωρίς ΦΠΑ:2,02€
Εκτός Αποθέματος!
Brand: ProBrands
Τα πατατάκια PROBRANDS PROTEIN CHIPS 50gr με γεύση Sea Salt, έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες, γεγονός που τα καθιστά ένα αλμυρό σνακ υψηλής ποιότητας. Επίσης, περιέχουν φυτικές ίνες και έχουν χαμηλές θερμίδες. Κατάλληλα για άτομα που τους αρέσει το συγκεκριμένο σνακ, αλλά δεν θέλουν να λά..
2,50€
Χωρίς ΦΠΑ:2,02€
Εκτός Αποθέματος!
Brand: ProBrands
Τα πατατάκια PROBRANDS PROTEIN CHIPS 50gr με γεύση BBQ/Πάπρικα, έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες, γεγονός που τα καθιστά ένα αλμυρό σνακ υψηλής ποιότητας. Επίσης, περιέχουν φυτικές ίνες και έχουν χαμηλές θερμίδες. Κατάλληλα για άτομα που τους αρέσει το συγκεκριμένο σνακ, αλλά δεν θέλουν να..
2,50€
Χωρίς ΦΠΑ:2,02€
Εκτός Αποθέματος!
Brand: Pandy
Δαχτυλίδια φακής με γεύση χωριάτικα μυρωδικά. Νόστιμα, τραγανά δαχτυλίδια φακής με λιγότερα λιπαρά και περισσότερη πρωτεΐνη. Τα Pandy πρωτεϊνικά τσιπς φακής είναι γευστικότατα τσιπς-δαχτυλίδια φακής με 50% λιγότερα λιπαρά και 14% περισσότερη πρωτεΐνη από τα κοινά πατατάκια! Είναι ένα μοναδι..
2,50€
Χωρίς ΦΠΑ:2,02€
Εκτός Αποθέματος!
Brand: Pandy
Τραγανά τσιπς φακής με την τέλεια καυτερή γεύση. Λιγότερα λιπαρά,περισσότερη πρωτεΐνη.Τσιπς φακής με τέλεια καυτερή γεύση Τα Pandy πρωτεϊνικά τσιπς φακής είναι γευστικότατα τσιπς-δαχτυλίδια φακής με 50% λιγότερα λιπαρά και 14% περισσότερη πρωτεΐνη από τα κοινά πατατάκια! Είναι ένα μοναδικό σνακ..
2,50€
Χωρίς ΦΠΑ:2,02€
Εκτός Αποθέματος!
Brand: Pandy
Τραγανά τσιπς φακής με γεύση άνιθο και σχινόπρασο. Λιγότερα λιπαρά,περισσότερη πρωτεΐνη! Τα Pandy πρωτεϊνικά τσιπς φακής είναι γευστικότατα τσιπς-δαχτυλίδια φακής με 50% λιγότερα λιπαρά και 14% περισσότερη πρωτεΐνη από τα κοινά πατατάκια! Είναι ένα μοναδικό σνακ με λίγες θερμίδες! Σε 4 γεύσεις: Φρ..
2,50€
Χωρίς ΦΠΑ:2,02€
Εκτός Αποθέματος!
Εμφάνιση 1 έως 12 από 213 (18 Σελ.)