ΜΕΝΟΥ
Καλάθι Αγορών

Βιολογικά Κρεατικά & Πουλερικά Προϊόντα

Βιολογικά Κρεατικά & Πουλερικά Προϊόντα

Απολαύστε ένα υπέροχο ταξίδι γεύσεων με τις απερίοριστες προτάσεις βιολογικών πρόιοντων την εμπειρία και την εμπιστοσύνη του biohouse.

Κοτόπουλο Ολόκληρο Βιολογικό Νωπό Ελληνικό BioGreco (τιμή/κιλό)
Νέο
Brand: Bio Greco
Τα νωπά κοτόπουλα, ολόκληρα και τεμαχισμένα, βρίσκονται στην αγορά εντός 24 ωρών από τη σφαγή. Διατηρούνται και μεταφέρονται στους 0-4 βαθμούς κελσίου. Αυτή είναι και η ενδεδειγμένη θερμοκρασία συντήρησης στο οικιακό ψυγείο. Διατίθενται μόνο συσκευασμένα και μόνο για παραλαβή από το κατάστημα..
10,50€
Χωρίς ΦΠΑ:9,29€
Εκτός Αποθέματος!
Βιολογικός Μοσχαρίσιος κιμάς μπούτι Φάρμα Προδρομίτη Τιμή κιλού (Συσκευασία 600-800γρ) Η Φάρμα Προδρομίτη βρίσκεται στο Μοναστηράκι Βονίτσης κάτω από τα Ακαρνανικά Όρη φημισμένο για τα νερά του και την πλούσια βλάστησητου. Η διατροφή των ζώων βασίζεται αποκλειστικά σε πιστοποιημένες ζωοτροφές βι..
22,70€
Χωρίς ΦΠΑ:18,31€
Εκτός Αποθέματος!
Βιολογικό Μοσχάρι ποντίκι Φάρμα Προδρομίτη Τιμή κιλού (Συσκευασία 600-800γρ) Η Φάρμα Προδρομίτη βρίσκεται στο Μοναστηράκι Βονίτσης κάτω από τα Ακαρνανικά Όρη φημισμένο για τα νερά του και την πλούσια βλάστηση του. Η διατροφή των ζώων βασίζεται αποκλειστικά σε πιστοποιημένες ζωοτροφές βιολογικής γε..
22,95€
Χωρίς ΦΠΑ:18,51€
Εκτός Αποθέματος!
Αυγά βιολογικά Ζαργάνη 4τμχ, Large..
3,15€
Χωρίς ΦΠΑ:2,54€
Εκτός Αποθέματος!
Εμφάνιση 1 έως 4 από 4 (1 Σελ.)