ΜΕΝΟΥ
Καλάθι Αγορών

Πληροφορίες Παράδοσης

Οι παραγγελίες διεκπεραιώνονται από Δευτέρα έως Παρασκευή (εκτός από τις αργίες). Εφόσον η παραγγελία σας γίνει το Σάββατο, αυτή θα περάσει στο στάδιο έγκρισης, ετοιμασίας και αποστολής την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

To κατάστημα δεν αποστέλλει δέματα σε ταχυδρομικές θυρίδες και δεν παραδίδει τα προϊόντα της σε ανηλίκους ή σε άτομα υπό κηδεμονία, χωρίς γραπτή εξουσιοδότηση των γονέων ή των κηδεμόνων τους.

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 50€ ΚΑΙ ΕΩΣ 2 ΚΙΛΑ!

Για την γρήγορη και αξιόπιστη μεταφορά των προϊόντων και την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, έχουμε επιλέξει τις  εταιρείες:

     ΕΛΤΑ “Πόρτα – Πόρτα”

     SPEEDEX COURIER

     ICC COURIER

     ACS COURIER

Μέσω των παραπάνω συνεργαζόμενων εταιρειών παρέχεται η δυνατότητα να:

  • Πραγματοποιηθεί επίδοση την επόμενη κιόλας μέρα, όταν ο προορισμός βρίσκεται εντός Αθήνας.
  • Πληρωμή με αντικαταβολή, απαλλάσσοντας σας από την υποχρέωση χρήσης πιστωτικής ή προπληρωμένης κάρτας ορίζεται στα 1,50€.
  • Για κάθε παραγγελία σας έως 50,00€ και έως 2 κιλά, το κόστος αποστολής ορίζεται στα 3,00€ εντός Αθήνας, και 3,00€ εκτός Αθήνας.
  • Για παραγγελίες άνω των 50,00€ και έως 2 κιλά, η αποστολή των προϊόντων σας πραγματοποιείται ΔΩΡΕΑΝ. Η χρέωση μετά το πέρας των 2 κιλών ορίζεται στο 1,00€ ανά κιλό εντός Αθήνας, και 1,00€ ανά κιλό εκτός Αθήνας.

Η επίδοση της παραγγελίας πραγματοποιείται στο διάστημα των 1-5 ημερών.

Σε περιπτώσεις όπου ο προορισμός αποτελεί κάποια απομακρυσμένη περιοχή της Ελλάδας, τότε η παράδοση μπορεί να διαρκέσει περισσότερο από 5 ημέρες.