Είδος ζάχαρης με πολύ λεπτούς κόκκους που συνήθως περιέχει ένα 3% άμυλο αραβοσίτου ώστε να μην απορροφά υγρασία. Χρησιμοποιείται κυρίως στην παρασκευή γλάσων ζαχαροπλαστικής και γενικότερα για τη διακόσμηση διαφόρων γλυκών, όπως στο γλάσο ρουαγιάλ ή στην κρέμα σαντιγύ, λόγω της άμεσης διάλυσής της.
Διατροφική αξία ανα 100g προϊόντος | |
Ενέργεια | - |
Λιπαρά | - |
εκ των οποίων κορεσμένα | - |
Υδατάνθρακες | - |
εκ των οποίων σάκχαρα | - |
Φυτικές Ίνες | - |
Αλάτι | - |
Δωρεάν Μεταφορικά
από 50€ και εώς 2kg ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ