Κρέμα Δημητριακών με κινόα και φρούτα +6μ (200γρ)

Bιολογική κρέμα δημητριακών που βοηθά το μωρό να αρχίσει τη διαφοροποίηση στη διατροφή του, παρέχοντας όλα τα θρεπτικά πλεονεκτήματα της κινόας σε συνδυασμό με αυτά των φρούτων (μπανάνα, μήλο). Χωρίς γλουτένη,χωρίς προσθήκη ζάχαρης.Με βιταμίνη Β1.Κατάλληλη από 6 μηνών.  • Brand: Babybio
  • Κωδικός Προϊόντος: 3288131507163

5,50€

Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες

Bιολογική κρέμα δημητριακών που βοηθά το μωρό να αρχίσει τη διαφοροποίηση στη διατροφή του, παρέχοντας όλα τα θρεπτικά πλεονεκτήματα της κινόας σε συνδυασμό με αυτά των φρούτων (μπανάνα, μήλο). Χωρίς γλουτένη,χωρίς προσθήκη ζάχαρης.Με βιταμίνη Β1.Κατάλληλη από 6 μηνών.Η Babybio θέτει πολύ υψηλές προδιαγραφές σχετικά με την ποιότητα των πρώτων υλών που χρησιμοποιεί. Επιλέγει τη γεωγραφική προέλευση των συστατικών με προσοχή, προτιμώντας τοπικούς παραγωγούς. Όλα τα προϊόντα της έχουν πιστοποίηση από την Ecocert και το γαλλικό Υπουργείο Γεωργίας και Αλιείας.


ρυζάλευρο* 80,8%, νιφάδες μπανάνας* 8,9%, αλεύρι κινόα* 8,8%, νιφάδες μήλου* 1,5%, θειαμίνη (βιταμίνη Β1).  *Προϊόν βιολογικής γεωργίας. Μπορεί να περιέχει γάλα.