ΜΕΝΟΥ
Καλάθι Αγορών

Μείγμα για Μάφιν με Βανίλια, Mix for Vanilla Muffin NoCarb 150gr

Μείγμα για Μάφιν με Βανίλια, Mix for Vanilla Muffin NoCarb 150gr
Μείγμα για Μάφιν με Βανίλια, Mix for Vanilla Muffin NoCarb 150gr

Ιδανικό μείγμα για να μαγειρέψετε το πιο υγιεινό, διαιτητικό muffin βανίλιας χωρίς υδατάνθρακες.

  • Brand: No Carb
  • Κωδικός Προϊόντος: 5999885907243
4,25€
Χωρίς ΦΠΑ: 3,43€

Διαθέσιμες Επιλογές

Ιδανικό μείγμα για να μαγειρέψετε το πιο υγιεινό, διαιτητικό muffin βανίλιας χωρίς υδατάνθρακες.

Μέθοδος:  Για 12 μάφινς η για 20x33 cm βάση για κέικ.

  • Μια σακούλα μείγματος για μάφιν (150 γραμμάρια)
  • 370 ml νερού η γάλα/φυτικό γάλα
  • 20 ml λαδιού (ιδανικά λαδιού καρύδας)
  • 130-150 γραμμάρια γλυκαντινό (ερυθριτόλη, stevia)
Προσθέστε το γλυκαντικό, το λάδι και το γάλα στο μείγμα μάφιν και ανακατέψτε καλά. Περιχύστε τη ροπαλοφόρο στο κασσίτερο του μάφιν η στο ταψί. Ψήστε για περίπου 25-35 λεπτά στους 180 βαθμούς ( στο φούρνο που έχουμε προθερμάνει) η μέχρι να περάσει το τεστ της οδοντογλυφίδας. Ο χρόνος ψησίματος ποικίλλει ανάλογα με το φούρνο που χρησιμοποιείται (ηλεκτρικό/παραδοσιακό). Το αποτέλεσμα θα είναι ένα ελαφρύ, αφρώδες και αεράτο μάφιν.


Ιδανικό για: Διαβητικούς, απώλεια βάρους, αθλητές, αλλεργικούς σε γλουτένη, σόγια και λακτόζη, κετογονική δίαιτα.

Συστατικά: Ίνες χωρίς γλουτένη (κυταρρίνη), σκόνη αυγού, Φλοιό ψύλλιο, αλεύρι konjac, κόμμι ξανθάνης, διττανθρακικό νάτριο, ξερή μαγιά, γλυκονική δέλτα λακτόνη, Bourbon βανίλια σε σκόνη, βανιλλίνη, Β καροτίνη.


Βρείτε περισσότερες πληροφορίες στο www.nocarb.gr

Ίνες χωρίς γλουτένη (κυταρρίνη), σκόνη αυγού, Φλοιό ψύλλιο, αλεύρι konjac, κόμμι ξανθάνης, διττανθρακικό νάτριο, ξερή μαγιά, γλυκονική δέλτα λακτόνη, Bourbon βανίλια σε σκόνη, βανιλλίνη, Β καροτίνη.

Διατροφική αξία ανα 100g προϊόντος
Ενέργεια 1193 KJ/ 285 Kcal
Πρωτεΐνη 12 g
Λιπαρά 10 g
εκ των οποίων κορεσμένα 4 g
Υδατάνθρακες 0 g
εκ των οποίων σάκχαρα 0 g
Φυτικές Ίνες 61 g
Αλάτι 0 g

Μέθοδος:  Για 12 μάφινς η για 20x33 cm βάση για κέικ.

  • Μια σακούλα μείγματος για μάφιν (150 γραμμάρια)
  • 370 ml νερού η γάλα/φυτικό γάλα
  • 20 ml λαδιού (ιδανικά λαδιού καρύδας)
  • 130-150 γραμμάρια γλυκαντινό (ερυθριτόλη, stevia)

Προσθέστε το γλυκαντικό, το λάδι και το γάλα στο μείγμα μάφιν και ανακατέψτε καλά. Περιχύστε τη ροπαλοφόρο στο κασσίτερο του μάφιν η στο ταψί. Ψήστε για περίπου 25-35 λεπτά στους 180 βαθμούς ( στο φούρνο που έχουμε προθερμάνει) η μέχρι να περάσει το τεστ της οδοντογλυφίδας. Ο χρόνος ψησίματος ποικίλλει ανάλογα με το φούρνο που χρησιμοποιείται (ηλεκτρικό/παραδοσιακό). Το αποτέλεσμα θα είναι ένα ελαφρύ, αφρώδες και αεράτο μάφιν.