Αλεύρι Αμυγδάλου βιολογικό, Almond Flour, Keto-Friendly ΟLA ΒΙΟ 250γρ
- Brand: Ola Βio
- Κωδικός Προϊόντος: 600-0664
6,95€
Χωρίς ΦΠΑ: 5,60€
ΑΛΕΥΡΙ ΑΜΥΓΔΑΛΟΥ ......άρωμα γέυση χωρίς γλουτένη Το αλεύρι αμυγδάλου περιέχει υψηλά λιπαρά, και επίσης υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες, φυτικές ίνες και βιταμίνη Ε. Προσθέτει μια απαλή γεύση στα ψημένα φαγητά και τις κρούστες επιδορπίων. Με το αλεύρι αμυγδάλου, μπορείτε να προσθέσετε χρώμα, υφή και γεύση στα ψητά τρόφιμα, καθώς και στα καθημερινά γεύματα. Το αλεύρι αμυγδάλου είναι ιδιαίτερα θρεπτικό και εύκολο στη χρήση. Για όσους παρακολουθούν τον γλυκαιμικό δείκτη, το αλεύρι αμυγδάλου είναι υψηλό σε πρωτεΐνη, χαμηλό σε υδατάνθρακες και σάκχαρα Δεν περιέχει γλουτένη , δεν είναι αποβουτυρωμένο, καθιστώντας το μια καλή πηγή απαραίτητων λιπαρών οξέων που βρίσκουμε στα ωμά αμύγδαλα. Φυλάσσεται σε ερμητικά κλειστό δοχείο στο ψυγείο.
Διατροφική αξία ανα 100g προϊόντος | |
Ενέργεια | - |
Λιπαρά | - |
εκ των οποίων κορεσμένα | - |
Υδατάνθρακες | - |
εκ των οποίων σάκχαρα | - |
Φυτικές Ίνες | - |
Αλάτι | - |
ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΑ ΨΩΜΙ ΜΕ ΑΛΕΥΡΙ ΑΜΥΓΔΑΛΟΥ
Υλικά
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 βαθμούς. Σε ένα μπολ, ανακατέψτε τα ξηρά συστατικά. Προσθέστε και το ξύδι (στα ξηρά συστατικά το ξύδι λειτουργεί ως διογκωτικό). Σε ξεχωριστό μπολ, αναμειγνύουμε τα υγρά συστατικά καλά. Ενώνουμε τα δύο μείγματα. Στρώνουμε μία φόρμα ψωμιού με λαδόκολλα, ρίχνουμε το μείγμα και ψήνουμε για 13-15 λεπτά στους 180 και στη συνέχεια το βγάζουμε και το αφήνουμε να κρυώσει σε σχάρα. Φυλάσσεται στο ψυγείο έως και μία εβδομάδα. Όλη η φραντζόλα έχει γύρω στους 54 υδατάνθρακες. εξαρτάται πόσο χοντρές θα κόψετε τις φέτες για να υπολογίσετε πόσους υδ. έχει κάθε φέτα.