Το σπαγγέτι πιπεριά PASTA MANIA παράγεται από σιμιγδάλι σκληρού σταριόυ που αλέθεται σε παραδοσιακό πετρόμυλο με νερό πηγής και την προσθήκη από κόκκινη πιπεριά σε σκόνη
Σπαγγέτι πιπεριά με τομάτα
Υλικά για 2 μερίδες
• 500 γρ. σπαγγέτι πιπεριά PASTA MANIA
• 250 γρ. τομάτες ,ψιλοκομμένες
• 3 μικρά φρέσκα κρεμμύδια, ψιλοκομμένα
• 1 σκελίδα σκόρδο
• 2 κ.σ. μαϊντανός, ψιλοκομμένος
• 4 κ.σ.ελαιόλαδο
• χοντροκοπανισμένο πιπέρι πράσινο ΟΛΑ ΒΙΟ
• γλυκιά πάπρικα
• ανθός Μεσολογγίου ΒΙΟ-ΥΓΕΙΑ
Εκτέλεση:
Σε ένα τηγάνι βάζω τις τομάτες το κρεμμύδι κ μισό φλιτζάνι νερό. Μαγειρεύω σε μέτρια φωτιά ώσπου να μαλακώσουν τα υλικά. Στο τέλος προσθέτω τον πολτό σκόρδου, το ελαιόλαδο, τον μαιντανό κ αφήνω να πάρουν μια βράση όλα μαζί. αλατοπιπερώνω, βάζω πάπρικα κ ανακατεύω ώσπου να πάρει μια βράση. Στο μεταξύ βράζω τα σπαγγέτι σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Ρίχνω το σπαγγέτι στο τηγάνι και ανακατεύω καλά. Σερβίρω με μαιντανό κ πάπρικα