Βιολογικά φύλλα Moringa 490mg Diet Food 250tabs

Συμπλήρωμα διατροφής που περιέχει φύλλα Moringa σε σκόνη από ελεγχόμενες βιολογικές καλλιέργειες.

H θρεπτική αξία των φύλλων του είναι μεγάλη: αποτελούνται από 27% πρωτεΐνη που περιέχει όλα τα απαραίτητα αμινοξέα και έχουν επτά φορές την ποσότητα βιταμίνης C σε σύγκριση με τα πορτοκάλια, τέσσερις φορές τη βιταμίνη Α των καρότων, τέσσερις φορές το ασβέστιο του γάλακτος και τρεις φορές το κάλιο των μπανανών. Το πλούσιο σε αμινοξέα, βιταμίνες και μέταλλα προφίλ τους τα καθιστούν ένα εξαιρετικό φυσικό τονωτικό παρά το γεγονός ότι δεν περιέχουν καφεΐνη. 

 • Brand: Diet Food
 • Κωδικός Προϊόντος: 5906660508960

15,95€

Εκτός αποθέματος

Οφέλη

Το μορίνγκα έχει πολλές ιατρικές χρήσεις και συμβάλλει στην πρόληψη και στη θεραπεία πολλών ασθενειών.

Το μορίνγκα βοηθά στα εξής:

 • Προστατεύει και θρέφει το δέρμα και τα μαλλιά: Το έλαιο των καρπών μορίνγκα προστατεύει τα μαλλιά από τις ελεύθερες ρίζες και τα κρατά καθαρά και υγιή. Επίσης περιέχει πρωτεΐνη, πράγμα που σημαίνει ότι είναι βοηθητικό στην προστασία των κυττάρων του δέρματος από βλάβες. Επίσης περιέχει ενυδατικούς και αποτοξινωτικούς παράγοντες, που ενισχύουν το δέρμα και τα μαλλιά. Βοηθά στην αντιμετώπιση των δερματικών μολύνσεων και στην επούλωση των πληγών.
 • Θεραπεύει το οίδημα: Το οίδημα είναι μια επώδυνη κατάσταση όπου συσσωρεύονται υγρά σε συγκεκριμένους ιστούς του σώματος. Οι αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες του μορίνγκα είναι αποτελεσματικές στην πρόληψη του οιδήματος.
 • Προστατεύει το ήπαρ: Το μορίνγκα φαίνεται να προστατεύει το ήπαρ από τη βλάβη που προκαλούν τα φάρμακα ενάντια στη φυματίωση και να επιταχύνει τη διαδικασία της επούλωσης.
 • Προλαμβάνει και θεραπεύει τον καρκίνο: Τα εκχυλίσματα του μορίνγκα έχουν ιδιότητες που ίσως να βοηθούν στην πρόληψη της εμφάνισης καρκίνου.
 • Θεραπεύει τα προβλήματα του πεπτικού: Τα εκχυλίσματα μορίνγκα βοηθούν στη θεραπεία κάποιων στομαχικών διαταραχών, όπως η δυσκοιλιότητα, η γαστρίτιδα και η ελκώδης κολίτιδα. Οι αντιβιοτικές και οι αντιβακτηριδιακές ιδιότητες του βοηθούν στην αναστολή της ανάπτυξης παθογόνων, και τα υψηλά ποσοστά σε βιταμίνη Β που περιέχει βοηθούν στην πέψη.
 • Καταπολεμά βακτηριακές λοιμώξεις: Εξαιτίας των αντιβακτηριδιακών, αντιμυκητιακών και αντιμικροβιακών ιδιοτήτων του, το μορίνγκα ίσως να καταπολεμά τις λοιμώξεις που προκαλούνται από τη Salmonella, Rhizopus, και το E. coli.
 • Βοηθά στην υγεία των οστών: Το μορίνγκα περιέχει ασβέστιο και φώσφορο, τα οποία κρατούν τα οστά υγιή και δυνατά. Μαζί με τις αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες τα εκχυλίσματα από μορίνγκα μπορεί να βοηθούν στη θεραπεία καταστάσεων όπως η αρθρίτιδα και ίσως να επουλώνει τα κατεστραμμένα οστά.
 • Θεραπεύει τις διαταραχές της διάθεσης: Το μορίνγκα βοηθά στην κατάθλιψη, το άγχος και την κόπωση.
 • Προστατεύει το καρδιαγγειακό σύστημα: Τα πανίσχυρα αντιοξειδωτικά που υπάρχουν στο μορίνγκα βοηθούν στην πρόληψη των προβλημάτων της καρδιάς και φαίνεται ότι συμβάλλει στη διατήρηση μιας υγιούς καρδιάς.
 • Βοηθά στην επούλωση των πληγών: Το εκχύλισμα από μορίνγκα έχει αποδειχθεί ότι βοηθά στο κλείσιμο των πληγών όπως και στη βελτίωση της εμφάνισης των ουλών.
 • Θεραπεύει το διαβήτη: Το μορίνγκα βοηθά στη μείωση των επιπέδων της γλυκόζης στο αίμα, όπως επίσης της γλυκόζης και της πρωτεΐνης στα ούρα. Έτσι βελτιώνονται τα επίπεδα της αιμοσφαιρίνης και της συνολικής πρωτεΐνης.
 • Θεραπεύει το άσθμα: Το μορίνγκα ίσως να βοηθά στη μείωση της σοβαρότητας των κρίσεων του άσθματος και να προστατεύει ενάντια στη βρογχική συστολή. Επίσης βοηθά στην καλύτερη λειτουργία των πνευμόνων και της αναπνοής συνολικά.
 • Προστατεύει τους νεφρούς: Οι άνθρωποι που πίνουν εκχύλισμα μορίνγκα είναι λιγότερο πιθανό να εμφανίσουν πέτρες στους νεφρούς ή στην ουροδόχο κύστη. Το μορίνγκα περιέχει υψηλά επίπεδα αντιοξειδωτικών που βοηθούν στη λειτουργία των νεφρών.
 • Μειώνει την αρτηριακή πίεση: Το μορίνγκα περιέχει ισοθειακυανικό και άλλες ενώσεις που βοηθούν στη καταπολέμηση της στένωσης των αρτηριών, μια κατάσταση που μπορεί να προκαλέσει υψηλή αρτηριακή πίεση.
 • Βελτιώνει την υγεία των ματιών : Το μορίνγκα έχει ιδιότητες βελτίωσης της όρασης χάρη στα υψηλά επίπεδα των αντιοξειδωτικών. Το μορίνγκα ίσως να σταματά τη διαστολή των αγγείων του αμφιβληστροειδούς, να προλαμβάνει την πάχυνση των μεμβρανών των τριχοειδών αγγείων και να αναστέλλει τη δυσλειτουργία του αμφιβληστροειδούς.
 • Θεραπεύει την αναιμία και τη δρεπανοκυτταρική αναιμία: Το μορίνγκα βοηθά το σώμα να απορροφά περισσότερο σίδηρο, αυξάνοντας τον αριθμό των ερυθρών αιμοσφαιρίων. Το εκχύλισμα του φυτού είναι πολύ βοηθητικό στη θεραπεία και στην πρόληψη της αναιμίας.

Συνιστώμενη ημερήσια μερίδα: 6 δισκία

Bio σκόνη φύλλων Moringa (Moringa oleifera) κολλοειδές πυρίτιο - αντιπηκτικός παράγοντας

Σχετικά Προϊόντα