ΜΕΝΟΥ
Καλάθι Αγορών

Βιολογική Acerola σε Σκόνη Diet Food 100g

Βιολογική Acerola σε Σκόνη Diet Food 100g
Βιολογική Acerola σε Σκόνη Diet Food 100g
Βιολογική Acerola σε Σκόνη Diet Food 100g
Βιολογική Acerola σε Σκόνη Diet Food 100g
Βιολογική Acerola σε Σκόνη Diet Food 100g

Το Acerola είναι γνωστό ως μία από τις πλουσιότερες πηγές βιταμίνης C στον κόσμο (περιέχει 25 γραμμάρια εύκολα απορροφήσιμης βιταμίνης C σε 100 g Acerola!). Είναι ένα σημαντικό αντιοξειδωτικό για το ανοσοποιητικό σύστημα. Η σκόνη ασερόλα είναι κατάλληλη και για παιδιά, καθώς αποτελεί μία αγνή οργανική πηγή βιοδιαθέσιμης βιταμίνης C και πολλών άλλων βιταμινών και μετάλλων.

  • Brand: Diet Food
  • Κωδικός Προϊόντος: 5901549275520
16,90€
Χωρίς ΦΠΑ: 13,63€

Διαθέσιμες Επιλογές

Ασερόλα-Acerola: Η σπουδαιότερη πηγή βιταμίνης C

Η Ασερόλα είναι ένα φρούτο που έχει περιεκτικότητα σε βιταμίνη C έως 65 φορές μεγαλύτερη από ένα πορτοκάλι!

Η Ασερόλα (Acerola) είναι ένα τροπικό φρούτο της οικογένειας Malpighiaceae, που γίνεται θάμνος ή μικρό δέντρο. Κοινά ονόματα του είδους είναι τα Acerola, Barbados cherry, West Indian cherry. Είναι ενδημική στη Νότια Αμερική, στο Νότιο Μεξικό και στην Κεντρική Αμερική, αλλά πλέον καλλιεργείται στο μακρινό Βορρά ως το Τέξας και σε υποτροπικές περιοχές της Ασίας, όπως η Ινδία.

Υπάρχουν πολλά διαφορετικά είδη acerola, όπως τα Malpighia glabra L., Malpighia punicifolia L., Malpighia emarginata DC. Το είδος Malpighia glabra έχει μια από την υψηλότερη περιεκτικότητα σε φυσική βιταμίνη C ανά γραμμάριο καρπού.

Μετά την ανθοφορία, ακολουθούν πολύ σύντομα οι καρποί, που ωριμάζουν σε μόλις 3-4 εβδομάδες. Οι καρποί χάνουν τη γεύση τους και το θρεπτικό περιεχόμενό τους πολύ γρήγορα μετά τη συγκομιδή.  Οι ώριμοι καρποί acerola θα πρέπει να συλλέγονται και να τρώγονται μέσα σε λίγες ώρες, για να διατηρούν τη γεύση τους. Ως αποτέλεσμα, το δέντρο δεν καλλιεργείται για εμπορική παραγωγή νωπών φρούτων. Τα φυτά χωρίς επαρκή επικονίαση, μπορεί να καρπίσουν καρποί χωρίς κουκούτσια.

Η Acerola είναι πλούσια σε περιεκτικότητα βιταμίνης C και περιέχει επίσης:

βιταμίνες Α, Β1, Β2 και Β3, καθώς και καροτενοειδή και βιοφλαβονοειδή που παρέχουν αντιοξειδωτική δράση. Η βιταμίνη C που παράγεται από την Acerola απορροφάται καλύτερα από τον ανθρώπινο οργανισμό και βοηθά στην προστασία των κυττάρων από το οξειδωτικό στρες ενώ έχει αντιγηραντική δράση & χαρίζει τόνωση.

Τα πιο κοινά συστατικά της Acerola και το φάσμα συγκέντρωσης τους έχουν ως εξής:

  • πρωτεΐνες (2,1-8g),
  • λιπίδια (2.3-8g),
  • υδατάνθρακες (35,7-78g),
  • ασβέστιο (117 mg),
  • φώσφορος (171 mg),
  • σίδηρος (2,4 mg),
  • πυριδοξίνη (87 mg),
  • ριβοφλαβίνη (0,7 mg),
  • θειαμίνη (0,2 mg),
  • νερό (906-920g) και
  • διαιτητικές ίνες (30g).


   

100% βιολογικά φρούτα acerola σε σκόνη 

Μπορεί να περιέχει ίχνη σόγιας, ξηρών καρπών ή γλουτένης.

Διατροφική αξία ανα 100g προϊόντος
Ενέργεια1443 kJ/ 345 kcal
Πρωτεΐνη7,6 g
Λιπαρά0 g
Υδατάνθρακες87 g
εκ των οποίων σάκχαρα31 g
Φυτικές Ίνες8,2 g
Αλάτι0,3 g