Βιταμίνη D3 4000iu και K2 MK7 100mg WeightWorld 180 caps - βιταμίνες

Χρειάζεστε μια λύση για τη φροντίδα των οστών και τη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού σας συστήματος; To φυσικό συμπλήρωμα διατροφής Vitamin D3 + K2 σάς παρέχει έναν μοναδικό συνδυασμό βιταμινών D3 και K2 που συνεργάζονται για τη φυσική υποστήριξη της διατήρησης των φυσιολογικών οστών και της φυσιολογικής λειτουργίας του ανοσοποιητικού σας συστήματος. Δώστε στα οστά και το ανοσοποιητικό σας σύστημα μια φυσική ώθηση καθημερινά λαμβάνοντας 4000iu & 100μg με μία μόνο κάψουλα!


  • Brand: Weight World
  • Κωδικός Προϊόντος: 10288

15,50€

Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες

Οι premium βιταμίνες D3 και K2 συνδυάζονται με σκοπό την κανονική συντήρηση των οστών σας, καθώς και την κανονική λειτουργία του ανοσοποιητικού σας συστήματος. Τα δισκία βιταμίνης D3 + K2 περιέχουν υψηλής περιεκτικότητας 4000iu φυσικής βιταμίνης D3. Η λήψη αρκετής βιταμίνης D είναι σημαντική για την ομαλή λειτουργία του ανοσοποιητικού σας συστήματος, καθώς και για τη διατήρηση φυσιολογικών οστών. Περιλαμβάνεται επίσης 100μg βιταμίνης Κ2. Η βιταμίνη Κ είναι γνωστό ότι συμβάλλει στη διατήρηση των φυσιολογικών οστών και συνδυάζεται με τη βιταμίνη D για να διασφαλίσει ότι το ασβέστιο δεν απορροφάται μόνο, αλλά αποστέλλεται στα οστά σας όπου το χρειάζεστε περισσότερο.

 


Απλά πάρτε 1 μικρό δισκίο την ημέρα, κατά προτίμηση με ένα γεύμα  με ένα ποτήρι νερό. Δεν υπάρχουν γνωστές παρενέργειες από τη λήψη αυτού του συμπληρώματος. Ελέγξτε την πλήρη λίστα των συστατικών πριν από την κατανάλωση ή συμβουλευτείτε το γιατρό σας για να αποφύγετε τυχόν προσωπικά αλλεργιογόνα. Αυτό το συμπλήρωμα δεν προορίζεται για χρήση από άτομα κάτω των 18 ετών.


Vitamin D3 (Cholecalciferol 100,000IU/G), Vitamin K2 2% MK-7, Microcrystalline Cellulose (MCC), Dicalcium Phosphate DC, Magnesium Stearate, Silicon Dioxide.