Ζελατίνη Φυτική, Vegetable Gelatin NoCarb 100gr
Ο πηκτικός παράγοντας είναι κατάλληλος για την παρασκευή γλυκών και αλμυρών τροφίμων - ζυμαρικών, ζωμών κ.λπ.
Αναμείξτε τον πηκτικό παράγοντα, το γλυκαντικό και το ασκορβικό οξύ, έπειτα προσθέστε το χυμό ανακατεύοντας συνεχώς. Αναμείξτε με μπλέντερ ή μπλέντερ χειρός. Μαγειρέψτε και στη συνέχεια προσθέστε σε δόσεις. Αφήστε το να κρυώσει. Ο πηκτικός παράγοντας που χρησιμοποιείται διατηρεί την πυκνότητα του και δεν λιώνει με τη θερμότητα. Αν επιθυμείτε πιο ρευστό αποτέλεσμα, χρησιμοποιήστε λιγότερη σκόνη.
Βρείτε περισσότερες πληροφορίες στο www.nocarb.gr
- Brand: No Carb
- Κωδικός Προϊόντος: BIO165654
4,50€
Ο πηκτικός παράγοντας είναι κατάλληλος για την παρασκευή γλυκών και αλμυρών τροφίμων - ζυμαρικών, ζωμών κ.λπ.
Αναμείξτε τον πηκτικό παράγοντα, το γλυκαντικό και το ασκορβικό οξύ, έπειτα προσθέστε το χυμό ανακατεύοντας συνεχώς. Αναμείξτε με μπλέντερ ή μπλέντερ χειρός. Μαγειρέψτε και στη συνέχεια προσθέστε σε δόσεις. Αφήστε το να κρυώσει. Ο πηκτικός παράγοντας που χρησιμοποιείται διατηρεί την πυκνότητα του και δεν λιώνει με τη θερμότητα. Αν επιθυμείτε πιο ρευστό αποτέλεσμα, χρησιμοποιήστε λιγότερη σκόνη.
Βρείτε περισσότερες πληροφορίες στο www.nocarb.gr
Αναμείξτε τον πηκτικό παράγοντα, το γλυκαντικό και το ασκορβικό οξύ, έπειτα προσθέστε το χυμό ανακατεύοντας συνεχώς. Αναμείξτε με μπλέντερ ή μπλέντερ χειρός. Μαγειρέψτε και στη συνέχεια προσθέστε σε δόσεις. Αφήστε το να κρυώσει. Ο πηκτικός παράγοντας που χρησιμοποιείται διατηρεί την πυκνότητα του και δεν λιώνει με τη θερμότητα. Αν επιθυμείτε πιο ρευστό αποτέλεσμα, χρησιμοποιήστε λιγότερη σκόνη.
Συνταγή για Κόμμι
- 8-9 g NoCarb πηκτικός παράγοντας ζελατίνη
- 400 ml χυμού (συνδυάστε προαιρετικά νερό και σιρόπι)
- L-ασκορβικό οξύ
- 1 κουταλιά της σούπας γλυκαντικό
Αλεύρι Κότζακ, ξανθάνη.
Διατροφική αξία ανα 100g προϊόντος | |
Ενέργεια | 171,3 kcal |
Πρωτεΐνη | 0,45 g |
Λιπαρά | 0,26 g |
Υδατάνθρακες | 1,69 g |
Φυτικές Ίνες | 80,3 g |
Αλάτι | 0 g |
