Το βιολογικό εκχύλισμα κάνναβης Sativa που παράγεται με ψυχρή έκθλιψη διατηρεί όλα τα αναγκαία και ωφέλιμα ιχνοστοιχεία του φυτού, πολύτιμα για τον οργανισμό μας!

Πολύτιμη για την υγεία …αλλά παρεξηγημένη

Η κάνναβη Sativa είναι παρεξηγημένη διότι ο κόσμος δεν γνωρίζει ότι δεν περιέχει τετραυδροκανναβιόλη, οπότε δεν έχει καθόλου υπνωτικές ή εθιστικές ιδιότητες. Αντιθέτως, είναι άκρως ευεργετική στην υγεία και κυρίως αποτοξινωτική, χάρη στα απίστευτα ιχνοστοιχεία που περιέχει !

 

«Ξυπνάει» και τονώνει τον οργανισμό και κυκλοφορεί ελεύθερα βάσει ευρωπαϊκής νομοθεσίας! Η κάνναβη είναι πλούσια πηγή φυτικής πρωτεΐνης και λιπαρών οξέων ωμέγα 3 και 6.

 

Αποτελεί επίσης μια εξαιρετική καλή πηγή GLA (γάμμα λινολεϊκό οξύ). Το GLA συμβάλλει στη μείωση της φλεγμονής, της κατάθλιψης, των αυτοάνοσων διαταραχών και των ορμονικών ανισορροπιών που μπορεί να εμφανιστούν με την εμμηνόπαυση, την εμμηνόπαυση και την ανδρόπαυση. Το GLA από την κάνναβη είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για τη βοήθεια των παιδιών και των ενηλίκων που βιώνουν το συνυπάρχον σύμπλεγμα ανισορροπιών του δέρματος και της ψυχικής υγείας: της ψωρίασης, του εκζέματος και της ακμής μαζί με την κατάθλιψη και το άγχος.

 

 

Το ξέρατε ότι μπορείτε να αποχυμώσετε την ωμή κάνναβη;

Ο βιολογικός χυμός κάνναβης είναι φουλ στα αντιοξειδωτικά. Συγκεντρώνει όλα τα θρεπτικά συστατικά του φυτού σε ένα συμπυκνωμένο χυμό, γεμάτο από ωφέλιμα θρεπτικά συστατικά και βιταμίνες.

Ο βιολογικός χυμός κάνναβης ψυχρής έκθλιψης, προέρχεται από την καλλιέργεια κάνναβης όταν βρίσκεται στην κορυφή του κύκλου ανάπτυξης.

Χρησιμοποιούμε εξειδικευμένους αποχυμωτές χαμηλής ταχύτητας για την προσεκτική εξαγωγή του χυμού. Αυτός ο χυμός διατηρεί την κυτταρική δομή του φυτού, εξαλείφει την οξείδωση διατηρώντας τα πολύτιμα ένζυμα και θρεπτικά συστατικά.

Τοποθετούμε σε ένα ποτήρι παγωμένο χυμό κάνναβης από ψυχρή έκθλιψη (ζεστό η κρύο νερό) και το πίνουμε σκέτο ή με μέλι, ή με οποιοδήποτε άλλο χυμό φρούτων ή λαχανικών! Με αυτόν τον τρόπο διατηρείται το άρωμα, τη γεύση, το χρώμα και το θρεπτικό περιεχόμενο. Θα σας εκπλήξει ευχάριστα η απροσδόκητα αυθεντική του γεύση, σε σχέση με έναν παρόμοιο χυμό προερχόμενο από έκθλιψη σε υψηλή θερμοκρασία και στη συνέχεια υψηλή παστερίωση για συντήρηση.

Ο οργανικός χυμός κάνναβης ψυχρής έκθλιψης είναι επομένως μια ισχυρή τροφή που χρησιμοποιείται για την παροχή υψηλής ποιότητας διατροφής σε μια ζωντανή μορφή.

 

Περιέχει

  • Περισσότερα ωμέγα-3 από το σολομό
  • Περισσότερο κάλιο από την μπανάνα
  • Περισσότερο μαγνήσιο από το σπανάκι
  • Περισσότερο ασβέστιο από ένα ποτήρι γάλα.

Προσοχή: Οι περισσότερες εκχυλίσεις γίνονται με υψηλή παστερίωση, λόγω χρόνου και αυξημένου κόστους της ψυχρής μεθόδου, με αποτέλεσμα τα περισσότερα εκχυλίσματα να μην διατηρούν τα αναγκαία τους ιχνοστοιχεία!

Γιατί όταν η κάνναβη θερμανθεί κατά την έκθλιψη ή επεξεργαστεί με υψηλή παστερίωση αλλοιώνονται τα θρεπτικά συστατικά!

 

Οφέλη του βιολογικού χυμού κάνναβης ψυχρής έκθλιψης

  1. Προσφέρει ενέργεια
  2. Μειώνει την κόπωση
  3. Βελτιώνει την ποιότητα του ύπνου, τη μυϊκή λειτουργία, την πέψη
  4. Συμβάλλει στη διατήρηση της καλής υγείας των οστών, των δοντιών, των μαλλιών, των νυχιών, του δέρματος και της όρασης,
  5. Ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα
  6. Προστατεύει από το οξειδωτικό στρες
  7. Ρυθμίζει τη λειτουργία του νευρικού συστήματος και της καρδιάς.

 

Πηγή: Naturanrg#97o