ΜΕΝΟΥ
Καλάθι Αγορών

Μείγμα Φυτικών Ινών για Μπαγκέτες η Ψωμάκια Rolls η Κουλούρια Keto-Friendly Fiber Mix NoCarb 165gr

αλεύρια χωρις υδατανθρακες για  διατροφή keto - μείγματα χωρις υδατανθρακες για  διατροφή keto - μείγματα για  διατροφή keto - αλεύρια για  διατροφή keto - διατροφή keto - προϊόντα διατροφής keto -
Μείγμα Φυτικών Ινών για Μπαγκέτες η Ψωμάκια Rolls η Κουλούρια Keto-Friendly Fiber Mix NoCarb 165gr

Μοναδικό μείγμα φυτικών ινών για πεντανόστιμες Μπαγκέτες ή Ψωμάκια Rolls από την NoCarb®!

Με μόνο 0,8g υδατάνθρακες ανα ψωμάκι/μπαγκέτα!

Υποκατάστατο του ψωμιού!


  • Brand: No Carb
  • Κωδικός Προϊόντος: 5214002266660
6,00€
Χωρίς ΦΠΑ: 4,84€

Διαθέσιμες Επιλογές

διατροφή keto

προϊόντα διατροφής keto

Υποκατάστατο του ψωμιού.

Κατάλληλο για την παρασκευή μπαγκέτας η Ψωμάκια Rolls η Κουλούρια.



Βρείτε περισσότερες πληροφορίες στο www.nocarb.gr

διαιτητικές ίνες (κυτταρίνη), φλοιός ψυλλίου, κόμμι konjac, κόμμι ξανθάνης, διττανθρακικό νάτριο, αποξηραμένη μαγιά, ρυθμιστής οξύτητας: GDL (glucono delta-lactone), ασκορβικός οξύ, ερυθριτόλη, αλάτι.


Διατροφική αξία ανα 100g προϊόντος
Ενέργεια669 Kj / 160 Kcal
Πρωτεΐνη1.3 g
Λιπαρά0.3 g
Υδατάνθρακες1.2 g
Φυτικές Ίνες72 g
Αλάτι3.32 g

Συνιστώμενη συνταγή για 4 ψωμάκια

(ή 4 κουλούρια ή 3 μπαγκέτες)

Υλικά:

  • 165 g Mείγμα Iνών για Μπαγκέτες NoCarb© (ολόκληρο το πακέτο)
  • 2 μεγάλα αυγά (περίπου 110 g)
  • 1 ασπράδι αυγού (περίπου 45 γρ.)
  • 30 ml λάδι
  • 260 ml νερό

Εκτέλεση:

Σε ένα μπολ βάζουμε τα αυγά ολόκληρα και το ασπράδι, προσθέτουμε το λάδι, το νερό και το ανακατεύουμε καλά. Προσθέτουμε το μείγμα των ινών και ανακατεύουμε μέχρι το μείγμα να γίνει ομοιόμορφο. Στη συνέχεια διαιρέστε την ζύμη σε τέσσερα κομμάτια και με βρεγμένα χέρια σχηματίζουμε ψωμάκια από κάθε κομμάτι. Βάζουμε τα ψωμάκια σε ένα ταψί που έχουμε λαδώσει προηγουμένως και το αφήνουμε να φουσκώσει για περίπου 30 λεπτά σε ζεστό μέρος. Στη συνέχεια βάζουμε σε προθερμασμένο φούρνο (180οC) και το ψήνουμε για 35-45 λεπτά ή μέχρι περνάει το τεστ της οδοντογλυφίδας. Κατά τη διάρκεια του ψησίματος τρυπήστε τα ψωμάκια αρκετές φορές, για να φύγει η περίσσεια υγρασία.