ΜΕΝΟΥ
Καλάθι Αγορών

Matchawan - Χειροποίητο κεραμικό matcha μπολ - Νικκο Moya 400ml 7,5x11cm

λιποδιαλύτες για διατροφή keto - συμπληρώματα για διατροφή keto - ροφήματα για διατροφή keto - διατροφή keto - προϊόντα διατροφής keto -
λιποδιαλύτες για διατροφή keto - συμπληρώματα για διατροφή keto - ροφήματα για διατροφή keto - διατροφή keto - προϊόντα διατροφής keto -
λιποδιαλύτες για διατροφή keto - συμπληρώματα για διατροφή keto - ροφήματα για διατροφή keto - διατροφή keto - προϊόντα διατροφής keto -
λιποδιαλύτες για διατροφή keto - συμπληρώματα για διατροφή keto - ροφήματα για διατροφή keto - διατροφή keto - προϊόντα διατροφής keto -
Matchawan - Χειροποίητο κεραμικό matcha μπολ - Νικκο Moya 400ml 7,5x11cm

Το Matchawan είναι το παραδοσιακό μπολ που χρησιμοποιείται στην ιαπωνική τελετή τσαγιού και καθιστά την προετοιμασία του matcha πολύ εύκολη.

ΟΓΚΟΣ: 300ml ΥΨΟΣ: 7,5 cm ΔΙΑΜΕΤΡΟΣ: 11 cm ΧΩΡΑ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ: Πολωνία

Καθώς πρόκειται για ένα χειροποίητο προϊόν, οι διαστάσεις ενδέχεται να διαφέρουν ελαφρώς.

Πλένεται στο πλυντήριο πιάτων.

  • Brand: Moya
  • Κωδικός Προϊόντος: MA208000A
26,60€
Χωρίς ΦΠΑ: 21,45€

διατροφή keto

προϊόντα διατροφής keto

MATCHAWAN ΝΙΚΚΟ ΚΕΡΑΜΙΚΟ

Το Μπολ Matcha Matchawan Nikko είναι ένα χειροποίητο κεραμικό μπολ matcha. Είναι διαμορφωμένο σύμφωνα με την παλιά ιαπωνική παράδοση αιώνων από το Κιότο, προσαρμοσμένο από το μικρό κεραμικό στούντιο Spiek της Βαρσοβίας σε συνεργασία με τη Moya Matcha. Ψήνεται σε πολύ υψηλή θερμοκρασία παρέχοντας ασφάλεια και ανθεκτικότητα.

Το Matchawan είναι το παραδοσιακό μπολ που χρησιμοποιείται στην ιαπωνική τελετή τσαγιού και κάνει την προετοιμασία του matcha πολύ εύκολη. Όταν χτυπάτε το matcha με ένα σύρμα μπαμπού (chasen) τα ψηλά κάθετα τοιχώματα του matchawan βοηθούν ώστε να μην χύνεται το νερό. Ο φαρδύς πάτος του μπολ διευκολύνει το χτύπημα της σκόνης ομαλά στο εσωτερικό και τη γρήγορη λήψη του τέλειου αφρού στην επιφάνεια. Μην ξεχνάτε να χρησιμοποιείτε νερό που δεν υπερβαίνει τους 80 °C για να διατηρήσετε όλες τις ιδιότητες του matcha.

Ο παραδοσιακός τρόπος παρασκευής τσαγιού matcha προέρχεται από την τελετή του ιαπωνικού τσαγιού. Περιλαμβάνει τη χρήση ενός μπολ matcha, ενός Chasen (σύρμα από μπαμπού) και ενός Chasaku (κουταλάκι από μπαμπού). Τοποθετήστε 2 κουταλάκια chashaku matcha (1,5 g) σε ένα μπολ matcha και ρίξτε 100 ml ζεστού νερού (80°C). Ανακατεψτε με το χέρι, χτυπήστε έντονα το matcha σας από τον καρπό σε σχήμα m, όχι κυκλική, κίνηση. Σε περίπου 20 δευτερόλεπτα το μπολ σας πρέπει να γεμίσει με έναν τέλειο αφρό, πράσινο. Μπορείτε να προσθέσετε περισσότερο νερό τώρα εάν θέλετε το matcha να είναι λιγότερο δυνατό.