ΜΕΝΟΥ
Καλάθι Αγορών

Pure Essentials Vitamin D3 2000IU Χοληκαλσιφερόλη iGennus 365caps

λιποδιαλύτες για διατροφή keto - συμπληρώματα για διατροφή keto - ροφήματα για διατροφή keto - διατροφή keto - προϊόντα διατροφής keto -
Pure Essentials Vitamin D3 2000IU Χοληκαλσιφερόλη iGennus 365caps
Ημερήσια Βιταμίνη D3 παρέχει την πλέον βιολογικά δραστική μορφή της βιταμίνης D που απορροφάται εύκολα από το σώμα και παραλαμβάνεται στην κυκλοφορία του αίματος. Μικρές ταμπλέτες παραδίδουν 2000 IU βιταμίνης D3, κατάλληλη για καθημερινή χρήση όλο το χρόνο. Υπερβολικές δόσεις βιταμίνης D3 μπορεί να διαταράξουν την ευαίσθητη αναλογία ασβεστίου και βιταμίνης D στον οργανισμό,υψηλότερες δόσεις θα πρέπει να λαμβάνονται μόνο για οξείες περιόδους.
  • Brand: Igennus
  • Κωδικός Προϊόντος: 5060083071088
21,50€
Χωρίς ΦΠΑ: 17,34€

διατροφή keto

προϊόντα διατροφής keto

  • ΠΟΛΛΑΠΛΑ ΟΦΕΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ:  Υποστηρίζει την κανονική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος, βοηθά στη διατήρηση των οστών, των δοντιών και τη φυσιολογική λειτουργία των μυών και παίζει ένα ρόλο στη διαδικασία της κυτταρικής διαίρεσης και στη  διατήρηση φυσιολογικών επιπέδων ασβεστίου στο αίμα. • ΙΔΑΝΙΚΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝH ΔΟΣΗ : 2000 IU βιταμίνης D3 υποστηρίζει τα βέλτιστα επίπεδα της βιταμίνης D3 στο σώμα. • ΑΠΟΡΡΟΦΑΤΑΙ ΕΥΚΟΛΑ: Χοληκαλσιφερόλη (D3) είναι η ανώτερη μορφή της βιταμίνης D. • ΔΙΣΚΙΑ ΕΥΚΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΠΟΣΗ: Οι ταμπλέτες είναι στρογγυλεμένες με μόλις 9 χιλιοστά διάμετρο - μικρότερο από ένα ψημένο φασόλι!

ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ:

Καθώς η βιταμίνη D3 συντίθεται στο δέρμα μέσω της έκθεσης στο ηλιακό φως, η παραγωγική ικανότητα μας είναι μειωμένη όταν η έκθεση στον ήλιο είναι περιορισμένη. Συμπλήρωμα ως εκ τούτου, θεωρείται ότι είναι ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για τη βελτιστοποίηση. Υπάρχουν δύο μορφές του συμπληρώματος βιταμίνης D: βιταμίνη D2 και βιταμίνης D3. Η βιταμίνη D3, επίσης γνωστή ως χοληκαλσιφερόλη, είναι η πλέον βιολογικά δραστική μορφή του δύο, απορροφάται εύκολα και, συνεπώς, εύκολα χρησιμοποιείται από τον οργανισμό. Η βιταμίνη D3 είναι μια ορμόνη- βιταμίνη που, καθώς παίζει ένα ρόλο στην κυτταρική διαίρεση, συμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία των μυών και στην κανονική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος. Η βιταμίνη D3 είναι γνωστή για το ρόλο που διαδραματίζει στην υποστήριξη υγιών οστών και δοντιών και αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι η βιταμίνη D3 απαιτείται για να διατηρήσει τα κανονικά επίπεδα ασβεστίου στο αίμα. Ως λιποδιαλυτή βιταμίνη, το σώμα μπορεί να δυσκολευτεί να αποβάλει βιταμίνη D3 αν λαμβάνεται σε υψηλές ποσότητες για πάρα πολύ καιρό. Οποιαδήποτε περίσσεια βιταμίνη D3 μετατρέπεται από το ήπαρ σε μια προ-ορμόνη που ονομάζεται καλσιφεδιόλη που μπορεί να προκαλέσει υψηλά επίπεδα ασβεστίου  στο αίμα, μια κατάσταση που ονομάζεται υπερασβεστιαιμία.  Μια ημερήσια πρόσληψη 2000IU θεωρείται βέλτιστη για τη διασφάλιση ότι μια ιδανική αναλογία βιταμίνη D3  ασβεστίου διατηρείται, εμποδίζοντας έτσι πιθανά ζητήματα που περιβάλλουν αφύσικα υψηλά επίπεδα του ασβεστίου που μπορεί να προκύψει από την τακτική πρόσληψη υψηλών δόσεων βιταμίνης D3.


Παράγοντες διόγκωσης: Μικροκρυσταλλική κυτταρίνη, όξινο φωσφορικό ασβέστιο, βιταμίνη D3 (χοληκαλσιφερόλη) αντιπηκτικό: στεατικό μαγνήσιο.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ:

Ενήλικες και παιδιά ηλικίας 11+: πάρτε 1 ταμπλέτα την ημέρα με το φαγητό για τη γενική ευημερία. Εάν απαιτείται πιο εντατική υποστήριξη, η ημερήσια δόση μπορεί να αυξηθεί σε 2-3 ταμπλέτες ημερησίως βραχυπρόθεσμα . Μην υπερβαίνεται τις δόσεις αυτές εκτός κι αν συνιστάται από τον υπεύθυνο ιατρό.

Δοσολογία: 1 δισκίο ανά μερίδα % RI *. Η βιταμίνη D3 2000 IU (50 mcg) 500.