ΜΕΝΟΥ
Καλάθι Αγορών

Vitamin D-3 & K-2 Liposomal Spray Now Foods 60ml

λιποδιαλύτες για διατροφή keto - συμπληρώματα για διατροφή keto - ροφήματα για διατροφή keto - διατροφή keto - προϊόντα διατροφής keto -
Vitamin D-3 & K-2 Liposomal Spray Now Foods 60ml
Η πιο Βιοδιαθέσιμη Μορφή Βιταμίνης D, για την Ενίσχυση του Ανοσοποιητικού, την Απορρόφηση του Ασβεστίου, Υγιή Δόντια & Οστά, Καλύτερες Εγκεφαλικές Λειτουργίες.
  • Brand: Now Foods
  • Κωδικός Προϊόντος: 733739003812
21,15€
Χωρίς ΦΠΑ: 17,06€

διατροφή keto

προϊόντα διατροφής keto

NOW Vitamin D3 1000IU & K 100MCG Liposomal Spray 2 FL OZ VIT D-3 /K2 1000IU/45mcg 120 Vcaps Η βιταμίνη D3 προάγει την απορρόφηση του ασβεστίου και τη μεταφορά του ασβεστίου στα οστά. Πρόσφατες μελέτες δείχνουν ότι η βιταμίνη D3 μπορεί να υποστηρίξει την υγιή δράση της ινσουλίνης και του μεταβολισμού της γλυκόζης και μπορεί να έχει θετική επίδραση στην λειτουργία του ανοσοποιητικού.  H Βιταμίνη Κ2 ομοίως είναι ευεργετική στους τομείς του οστού και την καρδιαγγειακή υγεία. Η βιταμίνη Κ είναι κρίσιμη για το σχηματισμό των υγιών ισχυρής μήτρας των οστών. Ποιότητα των οστών εξαρτάται από την παρουσία επαρκούς Βιταμίνη ρόλου Κ. Η βιταμίνη Κ'' s στην υγεία αρτηριακή περιστρέφεται γύρω από την ικανότητά της να υποστηρίζει την κατάλληλη μεταβολισμού του ασβεστίου στις αγγειακές δομές. Η βιταμίνη Κ2 είναι η πιο βιολογικά δραστική μορφή της βιταμίνης Κ.   Οι δύο πιο σημαντικές μορφές της βιταμίνης D3 είναι η χοληκαλσιφερόλη η οποία είναι το D3 συστατικό της βιταμίνης D και η ergocalciferol που είναι το συστατικό D2 της βιταμίνης D. Η βιταμίνη D3 είναι το στοιχείο που παράγεται από το δέρμα κατά την έκθεση στο φως του ήλιου. Είναι το στοιχείο που είναι απαραίτητο για την ανάπτυξη και τη συντήρηση των οστών και της οστικής πυκνότητας. Η βιταμίνη D3 παράγεται μόνο αφού το δέρμα έχει εκτεθεί σε υπεριώδη ακτινοβολία. Μόλις συμβεί αυτό η βιταμίνη D3 πηγαίνει στο ήπαρ όπου μετατρέπεται σε μια πιο σύνθετη μορφή της βιταμίνης D3 την 25-Hydroxyvitamin D3. Αυτή η ένωση στη συνέχεια καταλήγει στους νεφρούς όπου αναλύονται περαιτέρω σε μια ουσία τύπου ορμόνη που χρησιμοποιείται για την επισκευή και συντήρηση των οστών.Ωστόσο δεν είναι άφθονη στα τρόφιμα. Καθώς όλο και περισσότεροι άνθρωποι αποφεύγουν την έκθεση στον ήλιο η συμπληρωματική χορήγηση βιταμίνης D γίνεται ακόμα πιο αναγκαία ώστε να εξασφαλισθεί η επαρκής ποσότητά της στο σώμα. Λαμβάνοντας υπόψη πόσο σημαντική είναι η βιταμίνη D για γερά οστά υγιή γνωστική λειτουργία την κυτταρική ανάπτυξη και λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος είναι πολύ σημαντικό να βεβαιωθείτε ότι οι ανάγκες του σώματος ικανοποιούνται.Η NOW Liquid Vitamin D-3 μπορεί να ληφθεί μόνη της ή να προστεθεί σε χυμούς ροφήματα πρωτεΐνης ή άλλα υγιεινά ποτά. Η βιταμίνη D3 (χοληκαλσιφερόλη) είναι εύκολα απορροφήσιμη αξιοποιείται από το σώμα και έχει εξαιρετικά χαμηλή τοξικότητα. Έρευνες έχουν δείξει ότι τα θρεπτικά συστατικά που προέρχονται από υγρές πηγές είναι πιο εύκολο να απορροφηθούν σε σχέση με τα στερεά.Κάθε σταγόνα περιέχει 100 IU βιταμίνης D: 4 σταγόνες παρέχει 400 IU 20 σταγόνες προσφέρει 2.000 IU. Μια πλήρης δόση από το σταγονόμετρο παρέχει περίπου 50 σταγόνες ή 5.000 IU.Προσοχή: Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά. Δεν προορίζεται για χρήση σε παιδιά κάτω των 4. Συμβουλευτείτε το γιατρό σας αν παίρνετε οποιαδήποτε φάρμακα ή είστε έγκυος / θηλάζουσες.
Διατροφική αξία ανα 100g προϊόντος
Ενέργεια -
Λιπαρά -
εκ των οποίων κορεσμένα -
Υδατάνθρακες -
εκ των οποίων σάκχαρα -
Φυτικές Ίνες -
Αλάτι -