ΜΕΝΟΥ
Καλάθι Αγορών

Batavia

Brand: Batavia
Το κρεμόριο είναι ένα φυσικό συστατικό σε μορφή άσπρων κρυστάλλων που προέρχεται από το κατακάθι του κρασιού. Είναι άριστο φυσικό συντηρητικό, και στην κουζίνα χρησιμοποιείται σαν ρυθμιστής οξύτητας αλλά και σαν αρωματικό συστατικό. Αποτελεί σταθεροποιητικό παράγοντα και μπορεί να χρησιμο..
2,20€
Χωρίς ΦΠΑ:1,77€
Εκτός Αποθέματος!
Brand: Batavia
Το Ηorny Goat συναντάται κυρίως στην Κίνα και γενικότερα τη νότια, ανατολική και κεντρική Ασία. Ως βότανο, ονομάζεται Epimedium Sagittatum. Για πολλούς αιώνες, Κινέζοι γιατροί έχουν χρησιμοποιήσει πολλά βότανα από την οικογένεια Epimedium για διάφορους θεραπευτικούς σκοπούς, αλλά η χρήση του στη Δύσ..
6,60€
Χωρίς ΦΠΑ:5,32€
Εκτός Αποθέματος!
Brand: Batavia
Χρησιμοποιείται όπου θέλετε να προσθέσετε ή να αυξήσετε το άρωμα του μπέικον όπως μαρινάδες πάνω σε κρέατα, σάλτσες, να αρωματίσετε homemade popcorn κ.λπ Προτείνετε να χρησιμοποιηθεί προς το τέλος της χρήσης του για να μη χαθεί το άρωμα του...
2,00€
Χωρίς ΦΠΑ:1,61€
Εκτός Αποθέματος!
Brand: Batavia
..
1,95€
Χωρίς ΦΠΑ:1,57€
Εκτός Αποθέματος!
Brand: Batavia
Χαρακτήρας                           Τεχνικά χαρακτηριστικά   Σύσταση Αρωματικές ύλες Τεχνολογικά βοηθήματα Τρόφιμο                                      Διαλύτης /Υπόστρωμα   Χρήση   Εφαρμογές       Επισήμανση             Συσκευασία   Αποθήκευση..
4,50€
Χωρίς ΦΠΑ:3,63€
Εκτός Αποθέματος!
Brand: Batavia
Το κόμμι γκουάρ χρησιμοποιείται στα τρόφιμα κυρίως  ως πυκνωτικό μέσο, ομογενοποιητής και σταθεροποιητής σε ποσότητες μικρότερες του 1% του βάρους του τροφίμου. Αποτελεί συστατικό ομογενοποίησης σαλτσών και κρεμών και βελτιώνει τη δομή και τη συνοχή των παρασκευασμάτων σας. Προιόν κατάλληλο ..
2,50€
Χωρίς ΦΠΑ:2,02€
Εκτός Αποθέματος!
Εμφάνιση 1 έως 10 από 10 (1 Σελ.)