Χρόνος προετοιμασίας: 10 λεπτά

2 μερίδες - Επιδόρπιο

 

Συστατικά

 

 

Οδηγίες

Βήμα 1: Σε ένα μεγάλο μπολ ανάμειξης, ανακατέψτε το τυρί κρέμα και το Γλυκαντικό μέχρι να αφρατέψουν για περίπου 2 - 3 λεπτά με το μίξερ χειρός.

Βήμα 2: Ανακατέψτε με μαρμελάδα κερασιού και εκχύλισμα βανίλιας, χτυπήστε ξανά για να ενωθούν.

Βήμα 3: Τώρα προσθέστε την σαντιγί κετο ή σοκολάτα σαντιγί και διπλώστε με σπάτουλα σιλικόνης χωρίς να επηρεάσετε την υφή μέχρι να ενωθούν όλα καλά.

 

Καλή σας απόλαυση!