- Κατάλληλες για χορτοφάγους και vegan
- Φυτική πηγή πρωτεΐνης
- Χωρίς πρόσθετα ή συντηρητικά
- Εύκολη προετοιμασία
- Πλούσιες σε φυτικές ίνες
- Κατάλληλο για διατροφή χαμηλών υδατανθράκων
- Κλασική αίσθηση τορτίγιας
- Brand: No Carb
- Κωδικός Προϊόντος: 5214002652159
Διαθέσιμες Επιλογές
διατροφή keto
προϊόντα διατροφής keto
Μοναδικό μείγμα φυτικών ινών της NoCarb© για πεντανόστιμες τορτίγιες.
Ιδανικό για διατροφή χαμηλών υδατανθράκων.
Το μείγμα είναι για 12 τορτίγιες.
Διατηρείτε σε μέρος ξηρό και δροσερό
Συνιστώμενη συνταγή
- 165 g Mείγμα Φυτικών Iνών για Τορτίγια NoCarb© (ολόκληρο το πακέτο)
- 20 ml λάδι
- 300 ml νερό
Εκτέλεση
Βάζουμε το μείγμα σε ένα μπολ, προσθέτουμε το λάδι, το νερό και το ανακατεύουμε καλά, μέχρι το μείγμα να γίνει ομοιόμορφο. Στη συνέχεια το αφήνουμε σκεπασμένο να ξεκουραστεί για 10-15 λεπτά. Χωρίστε τη ζύμη σε δέκα με δώδεκα κομμάτια και ισιώστε την σε χαλάκι σιλικόνης με έναν πλάστη σε μια πολύ λεπτή τορτίγια. Σε περίπτωση που βρείτε τη ζύμη κολλώδη, μπορείτε να την πασπαλίσετε με Μείγμα Φυτικών Ινών (Mix1). Προθερμαίνουμε ένα μη κολλώδες τηγάνι στους 160°C και τηγανίζουμε την τορτίγια για 30-35 δευτερόλεπτα και από τις δύο πλευρές. Οι κρύες τορτίγιες πρέπει να διατηρηθούν σε επανασφραγιζόμενη σακούλα ή κουτί (για να μην στεγνώσουν) στο ψυγείο για αρκετές ημέρες.
Διατροφική αξία ανα 100g προϊόντος | |
Ενέργεια | 191 Kcal*/ 798 Kj Aνα τορτίγια: 26,26 Kcal**/ 109 Kj*Από τις οποίες προέρχονται 124 Kcal από ίνες **Από τις οποίες προέρχονται 17 Kcal από ίνες |
Πρωτεΐνη | 14,3 g Aνα τορτίγια: 1,96 g |
Λιπαρά | 0,2 g Aνα τορτίγια: 1,7 g |
Υδατάνθρακες | 2,2 g Aνα τορτίγια: 0,3 g |
Φυτικές Ίνες | 62 g Aνα τορτίγια: 8,52 g |
Αλάτι | 3,09 g Aνα τορτίγια: 0,42 g |
- 165 g Mείγμα Φυτικών Iνών για Τορτίγια NoCarb© (ολόκληρο το πακέτο)
- 20 ml λάδι
- 300 ml νερό
Εκτέλεση
Βάζουμε το μείγμα σε ένα μπολ, προσθέτουμε το λάδι, το νερό και το ανακατεύουμε καλά, μέχρι το μείγμα να γίνει ομοιόμορφο. Στη συνέχεια το αφήνουμε σκεπασμένο να ξεκουραστεί για 10-15 λεπτά. Χωρίστε τη ζύμη σε δέκα με δώδεκα κομμάτια και ισιώστε την σε χαλάκι σιλικόνης με έναν πλάστη σε μια πολύ λεπτή τορτίγια.
Σε περίπτωση που βρείτε τη ζύμη κολλώδη, μπορείτε να την πασπαλίσετε με Μείγμα Φυτικών Ινών (Mix1). Προθερμαίνουμε ένα μη κολλώδες τηγάνι στους 160°C και τηγανίζουμε την τορτίγια για 30-35 δευτερόλεπτα και από τις δύο πλευρές.
Οι κρύες τορτίγιες πρέπει να διατηρηθούν σε επανασφραγιζόμενη σακούλα ή κουτί (για να μην στεγνώσουν) στο ψυγείο για αρκετές ημέρες.