- Brand: No Carb
- Κωδικός Προϊόντος: 5214002266783
Διαθέσιμες Επιλογές
Μοναδικό μείγμα για Ζελέ ή Κρέμα Ζαχαροπλαστικής!
Απλά προσθέντας νερό ή κρέμα γάλακτος ή γιαούρτι, ανάλογα με την δίαιτα!
ΣΥΜΒΑΤΟ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΑΙΤΕΣ - ΙΔΑΝΙΚΟ ΓΙΑ ΑΠΩΛΕΙΑ ΒΑΡΟΥΣ
Κατάλληλο για διαβητικούς και αθλητές.
Χωρίς χημικές ουσίες! Μόνο με φυσικά αρώματα και χρωστικές τροφίμων!
Τα προϊόντα NoCarb® πληρούν τις απαιτήσεις της Οδηγίας 2009/39 / ΕΚ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου, της 6ης Μαΐου 2009, για τρόφιμα που προορίζονται για ειδικές διατροφικές χρήσεις, τροφές για άτομα που πάσχουν από διαταραχές του μεταβολισμού των υδατανθράκων (διαβήτης).
Βρείτε περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα της ΝοCarb® εδώ
Γλυκαντικό: ερυθριτόλη, στέβια,
Πυκνωτικό: κόμμι konjac, κόμμι tara,
Ρυθμιστής οξύτητας: ασκορβικό οξύ,
Αρωματική ουσία: φυσικό άρωμα, Χρώμα: βήτα-καροτίνη.
Διατροφική αξία ανα 100g προϊόντος | |
Ενέργεια | 24 Kcal / 100 kJ |
Πρωτεΐνη | 0 g |
Λιπαρά | 0 g |
Υδατάνθρακες | 0 g |
Φυτικές Ίνες | 12 g |
Συνιστώμενη συνταγή για ζελέ φρούτων:
- 20g σκόνη NoCarb Μείγμα για Ζελέ
- 150ml νερό
Προετοιμασία: Βάζετε την σκόνη σε ένα μπολ και προσθέτετε το νερό, ανακατεύοντας συνεχώς με ένα σύρμα χειρός. Αφήνουμε το ζελέ να δέσει για τουλάχιστον 30 λεπτά στο ψυγείο και μετά το χρησιμοποιούμε. (Μπορεί να καταναλωθεί μόνο του ή με γαρνιτούρα όπως: σαντιγί, φρούτα, παγωτό κ.λπ.- ανάλογα με τη διατροφή).
Συνιστώμενη συνταγή για κρέμα για δίαιτα ΚΕΤΟ:
- 100g σκόνη NoCarb Μείγμα για Ζελέ
- 750g κρέμα γαλακτος (20% ή 30%, και τα είναι δύο κατάλληλα)
Προετοιμασία: Βάζετε τη σκόνη σε ένα μπολ και προσθέτετε την κρέμα γάλακτος ανακατεύοντας συνεχώς με το χέρι σύρμα ή μπλέντερ.
Η κρέμα με 30% παχύρρευστη κρέμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί αμέσως. Με 20% βαρύ κρέμα: Αφήνουμε την κρέμα να δέσει για τουλάχιστον 30 λεπτά στο ψυγείο και μετά τη χρησιμοποιούμε.
Συνιστώμενη συνταγή για κρέμα για δίαιτα χωρίς λιπαρά Dukan:
- 100g σκόνη NoCarb Μείγμα για Ζελέ
- 750g άπαχο γιαούρτι
Προετοιμασία: Βάζετε τη σκόνη σε ένα μπολ και προσθέτετε την κρέμα γάλακτος ανακατεύοντας συνεχώς με το χέρι σύρμα ή μπλέντερ. Η κρέμα με 30% παχύρρευστη κρέμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί αμέσως. Με 20% βαρύ κρέμα: Αφήνουμε την κρέμα να δέσει για τουλάχιστον 30 λεπτά στο ψυγείο και μετά τη χρησιμοποιούμε.